IDRÆT I DAGTIMERNE

Idræt i Dagtimerne under Gjern IF udbyder forskellige sportsgrene til unge og ældre med god tid i dagtimerne. 

Sæson 2023 -24

I den nye sæsonen 2023 -24 tilbyder vi Gymnastik, bordtennis, bridge, petanque, linedance og vandreture i dagtimerne. Kultur- og Idrætscentret i Gjern danner rammen om de fleste aktiviteter. Mandag, onsdag og fredag holder Kulturcentret åben cafe i tidsrummet 09.00-10.00, hvor der kan købes kaffe og rundstykker til  rimelige priser. Det betyder, at man enten kan begynde eller slutte sin aktivitet i hyggeligt selskab med andre deltagere i Idræt i Dagtimerne.  

I samarbejde med DGI og Gjern Bordtennisklub, vil bordtennis-folkene igen i denne sæson gøre en særlig indsats for at tiltrække flere veteran spillere. Vi har allerede flere både kvinder og mænd over 60 år, som har stor glæde af at spille bordtennis i hyggeligt selskab

Torsdag den 14. og torsdag den 21. september vil der være åbent hus fra kl. 10 til 12 i Gjern Kultur- og Idrætscenter. Der bliver mulighed for at prøve spillet og få en god snak om den kommende sæson. Vi stiller både bord, bat og bolde til rådighed, ikke bare til åbent hus, men i hele sæsonen.  Om den normale ugentlige træning i sæsonen se nedenfor. 

Som noget nyt vil vi om tirsdagen tilbyde vandreture i moderat tempo i Gjern og omegn. Det er vores erfarne turleder Anna Marie Krog der planlægger og gennemfører turene som vil have en længde på tre til seks kilometer.

Det skal, selvfølgelig også nævnes at vores gymnastikinstruktør fra de sidste fem år fortsætter sin glade inspirerende og motiverende undervisning, så glæd jer. Anne-Katrine er tidligere fysioterapeut med mange års erfaring, som gymnastikinstruktør. 

Sæsonstart

Sæsonen begynder i uge 36 som er den 4., 5., 6., 7. og 8.  september 2023 afhængig af hvilket hold du vælger. Sæsonen slutter i uge 17 henholdsvis den 22., 23., 24., 25. og 26. april 2024. Der er ingen undervisning i skolernes ferie. Kom og oplev en eller flere af de spændende aktiviteter. 

Gymnastik for unge, ældre og dem midt imellem: 

Motion for alle kvinder og mænd. Kom og få hele kroppen arbejdet igennem. Der arbejdes med grundtræning, styrketræning, motion med eventuelle redskaber som bold og elastik og til slut udstrækning m.m. Det hele ledsages af sund humor og super musik. 

Det er holdet, hvor der er plads til alle, og hvor alle yder deres bedste.

Kom som du er, og se om ikke holdet er noget for dig. Vel mødt til alle.

Fredage kl. 08.30 - 09.30 i hallen. Sæsonstart den 8. september
Instruktør: Anne-Katrine Nielsen. Pris 625 kr. for hele sæsonen.

Bordtennis

Hold hjerne og krop i gang på en spændende og underholdende måde med dette hurtige spil. Alle kan deltage. Har du behov for at få genopfrisket regler og teknik, så skal du ikke tænke på at vente, her er der nemlig hjælp at hente. Vi har både bolde og bat, men du må selvfølgelig gerne spille med dit eget bat.                              
Torsdage kl. 10.00-12.00. Sæsonstart 7. september. Pris 10 kr. pr. gang pr. deltager. Ingen tilmelding. Holdleder Carsten Iversen. 

PS: Læs om åben hus og en særlig træningsseance ovenfor

Bridgeundervisning og turnering 

Bridge er et meget spændende makkerspil. Der spilles i et af værestederne i Gjern Kultur- og Idrætscenter under kyndig ledelse af instruktøren og eller turneringslederen. Hos os kan du komme alene, så finder vi en makker til dig. Det samme gælder, hvis du melder afbud til de enkelte undervisninger/turneringer, så finder vi også en afløser for dig: 

Bridgeundervisning og spil 

Der tilbydes bridgeundervisning og spil for deltagere med et minimum af kendskab til enten meldinger eller spilleteknik. Efter behov laver vi små grupper til opsamling af evt. manglende kendskab.
Mandage kl. 09.30-12.00. Sæsonstart den 4. sept. 
Instruktør Anton Hansen.  Pris 525 kr. for hele sæsonen

Bridgeturnering  

Der spilles bridgeturnering hver onsdag. Turneringen er for alle med kendskab til bridgespillet. Målet er igen i år, at samle både dem der har gået til undervisning og andre bridgespillere, der har lyst til at spille bridge nogle timer om ugen i hyggeligt selskab.
Onsdage kl. 09.30-12.30. Sæsonstart den 6. sept.
Holdleder Otto Rasmussen. Pris 525 kr. for hele sæsonen.

PS: Bridgespillere, der melder sig enten til bridge om mandagen eller til bridgeturnering om onsdagen, kan for det samme kontingent deltage i begge aktiviteter  

Petanque

Kom og nyd dette sjove spil og det hyggelige samvær. Der spilles i hallen i bløde sko og med læderkugler af bedste kvalitet. Petanque er et spil for alle uanset fysisk formåen, du skal kaste med læderkuglen og gå frem og tilbage på banen sammen med dine med- og modspillere. Alle kan deltage.                                                      
Mandage kl. 10.00-12.00.  Sæsonstart den 4. sept. Pris 375 kr. for hele sæsonen

PS: For samme kontingent kan du spille udendørs petanque hele sommeren, med mulighed for at deltage i DGI`s turneringer. Ønsker du kun at spille udendørs, er kontingentet 200 kr. for sommeren

Linedance 

Linedance er et godt tilbud til danseglade kvinder og mænd, som ønsker sund motion på en sjov måde. Man danser på række uden partner til masser af glad musik. Der danses i hallen i bløde sko. 
Mandage kl. 08.45-10.00. Sæsonstart den 4. sept.
Instruktør Ingrid Pedersen. Pris 625 kr. for hele sæsonen

Vandreture

Har du lyst til at udforske den smukke natur i og omkring Gjern, Gjern bakker og ådal og skovene omkring Gjern og Silkeborg så tag praktisk tøj og fodtøj på hver torsdag kl. 09.30 og mød op ved Gjern Kultur- og Idrætscenter. Herfra køres der evt. til startstedet i private biler. Der betales for kørsel til chaufføren.

Turene vil kunne gennemføres af alle, som er i stand til at gå på jævnt og lettere ujævnt terræn. Turene vil vare 1-2 timer. Turene annonceres i Midtjyllands Avis og på idrætsforeningens hjemmeside: www.gjern-if.dk  


Kontaktpersoner: Hans Kjeldsen 2427 1915, Tove Trantofte 5160 4581.  

Torsdage kl. 09.30 med start ved Gjern Kultur- og Idrætscenter. Sæsonstart den 10. august. Det er gratis at deltage. Ingen tilmelding

Har du mere lyst til at vandre i et moderat tempo, er dette vandre hold måske noget for dig. Turene varer 1-2 timer og vi går fra 3-6 km i den smukke natur i og omkring Gjern bakker og ådal. Vi mødes hver tirsdag kl. 09.30 ved Gjern Idrætsforenings klubhus, Sportsvej 7A herfra køres der evt. til startsstedet i private biler. Der betales for kørsel til chaufføren.

Tirsdage kl. 09.30 med start ved GIF`s klubhus, Sportsvej 7A. Sæsonstart tirsdag den 5. sept. Det er gratis at deltage. Ingen tilmelding. Holdleder Anna Marie Krog tlf. 2858 7504.   

Generelt for alle hold, med tilmelding og kontingent, gælder det, at tilmelding og kontingent betaling foretages på Gjern Idrætsforenings Hjemmeside. Er der spørgsmål til det hjælper jeg gerne. Ellers læs vejledningen på hjemmesiden

Program for Gif`s vandreture efterår- 2023

På udvalgets vegne

Poul Fjeldsted

2321 8994